Expoziţie de filumenie – ascunsă vizitatorilor

Din presă, am aflat despre o expoziţie de filumenie, în urbea de peste Feleac. În „organizarea” Casei de cultură din Cluj Napoca, prin „grija” lui Ucu Bodiceanu şi Ancuţa-Lăcrimioara Chiş.

Cică, vizitatorii pot vedea imagini ale unor piese din colecţiile Dorotea MOMIR şi Robertino MINCULESCU.

Cică, „O altfel de viziune asupra României povestită de banalul băţ de chibrit şi de modesta sa locuinţă pe câţiva centimetri pătraţi – o istorie pe care fiecare dintre noi a ţinut-o în mână cel puţin o dată în viaţă. Expoziţia a fost realizată cu sprijinul colecţionarilor Dorotea Momir şi Robertino Minculescu.„!

Expoziţia va fi găzduită de Clădirea Casino şi va putea fi vizitată până în 2 decembrie zilnic între orele 10-20.

Asta este teoria!

Am reuşit să ajung, cu intenţia de a vizita expoziţia, sâmbătă, 24 noiembrie, pe la orele amiezii.

Nici un afiş, nicăieri! Am aflat că, în sala respectivă … se ţin cununii civile. Cumva, insistând, am reuşit să aflu că …

Pentru că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, am dăruit, amabilului amfitrion, o cutie de chibrituri

De ce am ţinut să vizitez, tocmai ASTĂZI, expoziţia?

Pentru că astăzi este ziua de naştere a timişorencei, Dorotea MOMIR, una dintre expozante, în zilele noastre, fiind cea mai activă filumenistă de pe la noi!

Dacă vreţi să-i vizitaţi colecţia, daţi click aici,

iar, pentru blog, daţi click dincoace!

Despre Zamfir POP

M-am născut cândva - din păcate, fără să ştiu de ce, şi voi muri într-un alt cândva - din fericire, fără să ştiu dinainte! Şmecher – nu sunt, talentat – nu sunt, titrat – nu sunt, bogat – nici atât (dimpotrivă!) Pentru contactare, alegeţi: e-mail: zamfirpop@zamfirpop.com messenger: zamfir_pop sau skype: zamfirpop
Acest articol a fost publicat în Filumenişti români și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.