A fost odata … de mai multe ori

… o istorie a automobilului, povestita cu ajutorul a vreo cinci sute de cutii si plicuri de chibrituri, pe 96 de planse filumenice, intr-un exponat prezentat publicului de mai multe ori!


Exponatul a fost realizat in 1988, a fost expus la Clubul Tineretului si Teatrul (de stat – se numea pe-atunci) din Turda, apoi, si in Cluj Napoca, Gherla si Botosani. In 2002, am primit scrisoarea si piesele din a treia imagine, pentru completarea exponatului (inlocuirea unei planse furate la una dintre expuneri).

Despre Zamfir POP

M-am născut cândva - din păcate, fără să ştiu de ce, şi voi muri într-un alt cândva - din fericire, fără să ştiu dinainte! Şmecher – nu sunt, talentat – nu sunt, titrat – nu sunt, bogat – nici atât (dimpotrivă!) Pentru contactare, alegeţi: e-mail: zamfirpop@zamfirpop.com messenger: zamfir_pop sau skype: zamfirpop
Acest articol a fost publicat în Zamfir filumenistul și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la A fost odata … de mai multe ori

 1. Superba prezentare, felicitari! Dupa cum spunea un mare om, colectionarii sunt oameni fericiti! Ciprian

  • Zamfir POP zice:

   # Ciprian Pardau: Goethe, colecţionar şi el, spunea: Colecţionarii sunt oameni fericiţi! Fiind colecţionar dintotdeauna – în clasa întâia am câştigat un libret CEC cu 50 de lei, din plicurile cu timbre! – confirm! Voi detalia ideea într-o postare viitoare. Mulţumesc pentru mingea ridicată la fileu!

 2. Voi reveni cu siguranta; avand in vedere ca si eu ma pot declara un colectionar de mai bine de 10 ani! Detin peste 700 de monede, 100 bancnote, 70 ceasuri, 200 timbre, 900 acte si documente, 50 carti postale etc.

  Viziteaza-mi blogul; vei gasi cateva articole interesante – asta daca te intereseaza arhitectura si istoria.

  • Zamfir POP zice:

   # Ciprian Pardau: Recunosc faptul că nu am prea avut timp din cauza lui Ulise – sunt bucuros să-l văd întremându-se. Voi corecta această deficienţă în activitatea mea de blogger.

 3. Pingback: S-a deschis ştrandul! « Florina Lupa Curaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s